Instal·lar WhatsApp Web

A continuació us explicarem com podeu instal·lar l’aplicació de WhatsApp Web per poder fer-ne ús des del PC. Els usuaris de iPhone hauran d’esperar una mica perquè encara no està implementat.

PAS 1: Actualitza l’aplicació a la última versió des del teu smartphone, a les botigues de Google, Blackberry i Windows Phone.

PAS 2: Obre la pàgina web.whatsapp.com (al l’ordinador a on vols instal·lar WhatsApp Web) amb el Google Chrome (actualment només funciona per a aquest navegador). Apareix un codi QR que has d’escanejar des de l’aplicació de WhattsApp del teu telèfon mòbil, no serveix qualsevol lector de QR, has de fer servir el que trobaràs al menú de WhatsApp. (OBRIR WHATSAPP -> MENÚ -> WHATSAPPWEB)

PAS 3: Una vegada estàs dintre de WhatsApp Web al teu telèfon, apareix una imatge que explica com s’ha d’enfocar el codi QR. Enfoquem el telèfon per escanejar el codi i quan l’hagi detectat, s’obrirà el teu WhatsApp al Chrome.

whatsapp-web

POSSIBLES INCIDÈNCIES

No es pot escanejar el codi QR

  • Assegureu-vos que esteu fent servir el lector de codis QR de WhatsApp, no funciona amb qualsevol altre lector QR.
  • Proveu de canviar la configuració de contrast i llum del vostre monitor.

 No arriba el codi de verificació

  • Verifica que el teu dispositiu és compatible amb WhatsApp
  • Escriu el num. de telèfon de forma correcta
  • Verifica que està fent servir una connexió wifi estable
  • Has de tenir paciència. Alguns usuaris han rebut el codi de verificació 10 minuts més tard.

WhatsApp Web no es conecta

  • Verifica que el teu wifi no requereix un inici de sessió per fer servir la connexió
  • Reinicia el router per assegurar-te que no fas servir una connexió amb proxy

Esperem que aquesta guia us hagi servit d’ajuda per poder fer servir el WhatsApp al vostre ordinador. De totes maneres, us informem que de moment és una versió beta que haurà de corregir moltes incidències. Però és un primer pas per part de la companyia de WhatsApp per tal de no perdre la seva posició al mercat davant de les millores dels seus principals competidors com Telegram, Line o Hangouts.

Sobre l'autor

Potser et pot interessar