PÀGINES WEB

Pàgines web econòmiques per al vostre comerç o pàgines webs personals. Si voleu més informació ompliu el formulari a la nostra pàgina de CONTACTE.

La presència a Internet és un dels aspectes de màrketing més importants de la majoria d’empreses d’èxit. Moltes vegades es confón la presència amb una botiga de venda de productes online, i creiem que si no necessitem que els usuaris ens comprin a través de la xarxa, no ens cal una pàgina web. La realitat és que disposar d’una pàgina web pròpia facilita el contacte amb els clients, la informació als usuaris i augmenta el valor empresarial davant d’altres negocis de la competència que no en tenen.

Avui dia realitzem moltes de les nostres activitats connectats a Internet. Busquem informació, ens comuniquem, veiem videos, escoltem música i realitzem tràmits. El món dels negocis no és una excepció. Els usuaris i/o clients volen informar-se abans de comprar o visitar una botiga i el primer que fan és cercar a Google.

Els resultats que trobem als cercadors (especialment el de Google) son la carta de presentació de les empreses. La presència online s’ha convertit en una necessitat perquè si algú cerca una empresa a Internet i no la troba, és com si aquesta empresa no existís per a aquest usuari. Però si l’usuari troba el lloc web de l’empresa, hi ha moltes més possibilitats què es transformi en un client.

Els comerços addherits a l’Apparador teniu fins a un 20% de descompte en aquest servei.

Tens un projecte de pàgina web? Posa’t en contacte amb nosaltres i l’estudiarem per trobar l’opció que millor s’adapti a les necessitats del teu negoci.

GRÀFIC DE L’AUGMENT DE PRESÈNCIA ONLINE A ESPANYA

2003 40.9%
2004 45.5%
2005 48.3%
2006 50.2%
2007 51.9%
2008 57.5%
2009 58.9%
2010 63.9%
2011 67.0%
2012 71.0%
2013 71.6%

PÀGINES WEB REALITZADES

ALUMINIOS DASER

aluminios_daser

VIATGES TOT DESTINS

tot_destins

EL PARATGE

el_paratge

FRANCISCO RUIZ PELUQUEROS

franciscoruiz-peluqueros

CCOO UAB

ccoouab

PSICÒLOGA SANT CUGAT

psicologa-santcugat

BODAS CIVILES

bodasciviles

APPARADOR

apparador